Spring til indhold

Varm og svedig

Det er skønt at komme ud. Du er dresset op eller har taget den fine kjole på, og du har lyst til at more dig. Men så opdager du, at der er kommet store skjolder under armene på skjorten eller en fugtig plet bag på kjolen, som vokser i takt med humøret og temperaturen.

Heldigvis er der en løsning!

STOP 24 har i mange år været førende inden for hjælpemidler til dem, som har brug for mere end en almindelig deodorant, og som plages af høj eller ekstrem svedproduktion. Hænderne, armhulerne og fødderne er de steder, hvor de fleste sveder mest, og Stop24 har en antiperspirantserie bestående af roll-on, spray, creme og fodcreme, som alle afhjælper generende sved og kraftig svedlugt.

hett-og-svett

Brug antiperspirant
Antiperspiranter indeholder mikroniserede aluminiumssalte, som skaber en mekanisk barriere i den yderste del af svedkanalen. Sveden kommer derfor ikke ud lokalt på hudens overflade, men ledes ud gennem svedkirtlerne andre steder på kroppen og forhindrer derved store skjolder og synlige pletter. Svedmængden reduceres, men man vil fortsat svede ved fysisk aktivitet.

For mange, som plages af svedige hænder, svedige fødder eller svedige armhuler, er STOP 24 en god hjælp til at svede mindre eller til at stoppe sved lokalt, frem for at skulle have foretaget medicinske indgreb.

STOP 24 er lugtfri. Husk at læse vejledningen på pakken grundigt igennem, før du tager produkterne i brug.