Spring til indhold

Der findes heldigvis hjælp mod sved

Næsten hver tredje person sveder mere, end de kunne ønske sig, og lider under dette. Stop24 har i over 30 år været til stor hjælp for folk, som plages af en høj eller en ekstrem svedproduktion, og er førende på det norske marked.

”At svede meget” er naturligvis et meget subjektivt begreb og kan dække over alt fra personer med overaktive svedkirtler (hyperhidros) til personer, som kan sidde i solen uden at bekymre sig over mærker efter sved på tøjet. Uanset hvorfor den enkelte føler, at sved er et problem, har STOP 24 en produktserie til hverdagsbrug, som reducerer svedproblemer betragteligt, ofte efter nogle dages brug. Den allerbedste effekt opnås, hvis produktet påføres om aftenen.

hjelp-mot-svette

Hjælpen kan være enkel
Den bedste hjælp mod sved er antiperspiranter, som indeholder aluminiumklorid. Det aktive virksomme stof i STOP 24 er en unik kombination af aluminiumssalte, som er mikroniserede for at kunne trænge lettere ind i huden. Det virksomme stof i STOP 24 dæmper svedkirtlernes aktivitet lokalt. Når svedkirtlernes aktivitet bliver dæmpet et sted på kroppen, vil sveden blive ledet ud gennem svedkirtler andre steder på kroppen. Den samlede svedmængde reduceres, men man vil fortsat svede ved fysisk aktivitet.

Vær opmærksom på, at en almindelig deodorant kun kamuflerer lugten, mens en antiperspirant dæmper eller fjerner sveden helt. STOP 24 er lugtfri og kan fint anvendes sammen med andre parfumerede produkter.