Spring til indhold

Ekstrem svedproduktion

Hvor meget skal man sved, før det er ekstremt? Hvor mange plages af det, og hvad kan man gøre ved det? Rigtigt mange af os har store udfordringer, som medfører hyppige tøjskift, generthed, at ting glider ud af hænderne, eller at det, man holder, bliver fugtigt. Heldigvis er der hjælp at få.

Allerede som barn er der mange, som plages af høj svedproduktion og svedlugt. Høj svedproduktion kan være arvelig, så spørg gerne, om andre i familien har samme problem. Udfordringer som at ting glider ud af hænderne på en, at man ikke ønsker at løfte armene, eller at man er bange for, at man lugter, når man går rundt i træningslokalet, er mere almindelige, end man skulle tro.

ekstrem-svette

En ud af tre kender problemet
Hver tredje nordmand plages af en høj svedproduktion, og især på hænderne, på fødderne og i armhulerne, men sved i hovedbunden, nakken, underlivet og rumpen er også ret almindelig.

Nogen bruger trusseindlæg under armene, nogen går meget ofte i brusebad, hvilket ellers ikke er godt for huden, og nogen har flere sæt skiftetøj med sig for at komme igennem dagen. Alle er klar over, at dette ikke er holdbart i længden.

Det kan løses
Heldigvis har STOP 24 en produktserie, som dæmper eller fjerner problemet helt. Roll-on, spray eller creme er produkter tilpasset deres formål, og Stop24 Strong er beregnet til dem, som ønsker en maksimal effekt eller er plaget af ekstrem svedproduktion, uden at det kvalificerer dem til, eller uden at det er ønskeligt med medicinsk behandling. Læs indlægssedlen grundigt igennem for at sikre det bedst mulige resultat.

Husk, at STOP 24 er lugtfri, så du kan fortsætte med at bruge din favoritparfume eller aftershave.